1:a advent.

Hejsan.
Har ni hunnit få någon julkänsla ännu?
Jag har då massor av den varan, vilket jag inte brukar ha förrän några dar innan julafton.
På onsdagen så bakade jag med min farmor på förmiddagen, det blev knäck, ischoklad, lussebullar och någon chokladaktig jättegod kaka, också på kvällen var jag till Erika och julpyntade med hennes familj, riktigt mysigt.
Sen på torsdagen så var jag och Daniel och handlade julklappar hela kvällen. Så julkänslan har helt klart infunnit sig.

Jag har kommit på att jag nog skulle kunna jobba som musiklärare, på fredagen så fick jag hålla i 2 hela lektioner, och det var grymt roligt. Och givande.

Idag har jag varit på skyltsöndagen med Erika och nästan hela hennes familj(minus Eva), sen så har vi haft adventsfika här hemma med min släkt och sen har mitt rum julpyntats, så jag är i stort sett klar inför julen nu, vi har ju dessutom riktigt mycket snö för att vara den här tiden på året, så det är fin fint. Det skulle gärna få vara julafton redan imorn. Eller åtminstone fredag, så att jag och Erika får åka iväg till stockholm och inhandla lite mer julklappar.

Nu blir det Harry Potter läsning. Godnatt!

Fika

Veckans låt!

Hej!
Idag är jag på bra humör, pratiken är riktigt givande, åtminstone nu efter 2 dagar.
Min handledare frågade då imorse om jag ville prova att hålla i den teoretiska delen av lektionen. Så jag provade, och jag tyckte faktiskt det gick rätt bra.

Vissa av eleverna var ju faktiskt snälla. Spec 7orna var roliga att ha och göra med.
Men det känns väldigt konstigt att vara tillbaka på min skola och se den från lärarperspektivet, att ha nyckel till personalrummet, prata med lärarare på ett helt annat sätt och faktiskt påverka andra ungdomars utbildning.
Det är galet. Det känns liksom jättekul dethära med musiklärar praktik, men väldigt vemodigt att vandra samma korridorer som man vandrat för 2 år sen, men som en helt annan människa.

Liksom min skoltid dära var i stort sett som söndermarken, liksom flykt över taken, symboler för att skolka, ingen jävel skulle nånsin mera nå mig och allt detdära. Men nu är man tillbaka dära, galet. Känns så himla Lars Winnerbäck på något sätt ändå, eftersom att jag upptäckte att jag föredrog att ha honom i mina hörlurar där.

Men somsagt, jag gillar det ändå. Och Eleverna, vissa av dom är liksom liv liv liv. Man ser att dom lever. Och att dom lever där och nu, kanske skoltrött, men med en längtan efter att ta sig loss därifrån. Något att leva för.
Saker att upptäcka, översvallande känslor. Man kan se vilka som trånar efter vilka oså vidare.
Fint! (:

Och så veckans låt nu också, somsagt inget håkan, som lovat. Fast nästa vecka är jag sugen att köra honom igen. Men vi får se.
Hör och njut (; haha!


Aldrig riktigt slut.

Tävling

Hejsan hoppsan gott folk.
Denhära dagen har spenderats med alldeles för mycket körkortspluggade, så nu tänkte jag unna mig lite fritid framför datorn och så har jag kommit på en riktigt smart idee. Nämligen en tävling.
Den går till såhära, skriv en mening max 100 ord. Den finaste/coolaste/bästa/sämsta meningen vinner.
Priset då?

Jo ett väldigt fint linne som jag fick tillbaka från Borg nyligen, det hade tydligen legat och skräpat i hans garage sen i somras. Men nu är det upptvättat och signerat av mig.
Så det är bara att skriva erat bidrag bland kommentarerna. Jag presenterar vinnaren när det finns någon som är värdig.
Nu blir det återgång till körkortspluggandet.
Hejsvejs!


Jag vet, ni vill ha. (;

Idol

Jag tycker nästan lite synd om Johan Palm, Anders bagge var ju lite väl elak med sina rosa hörlurar. Pojken är ju bara 16 år.

I don't see what anyone can see, in anyone else, but you!


Såhära ser Erika ut när hon är som nöjdast. Liksom, SÖT!

Och såhära fina är vi tillsammans, jag med lång hals och Erika med plågat ansiktsuttryck.



Dagens fråga

Idag började det snöa en massa stora snöflingor när jag kollade ut ur skolbiblioteket vid 9 snåret på morgonen och jag blev genast hoppfull. Tänk om det kommer så pass mkt att man kan ta ut skotern på en sväng, eller åka lite längdskidor.
Så pass mkt blev det dock inte, redan efter en halvtimme verkade himlen ha tömt sina resurser och när jag gick över till lärkan för att ha musiklektion så hade det slutat helt. Attans liksom.

Dagens fråga också.
Vad är vitsen med att baka något om man ändå inte får äta det själv?

You wear nothing but you wear it so well

Hejsan, nu sitter jag faktiskt i piteå och skriver.
Gissa hos vem? Jo Erika! (:
Vi  har varit på ett uppträdande som rockettorna på musikhögskolan framförde, det var mysigt, sen blev det promenad hem i ett iskallt vinterpiteå. Men det finns faktiskt mer snö här, så det var inte så illa. Inte heller att få hålla Erikas vantklädda hand.

Jag har funderat på en grej, det finns vissa människor, eller jag har träffat på två stycken, som när man befinner sig i närheten av dom så blir man ibland alldeles ofokuserad på allting, men man märker varje rörelse dom gör, när man ska konversera med människan så går det nästan inte, oftast kommer orden ut i någon slags panik, och när du går förbi dom på håll på stan eller någon annanstanns så känner man sig alldeles febrig och jag brukar oftast hålla andan, sånt är knasigt. Jag är knasig.

Men nu ska jag gå och lägga mig och pussa på Erika, sovgott!


Nano.

Idag hade jag tänkt inleda med ett enkelt hejsan.

Gissa vad, jag har greppat min kamera idag och lyckats fånga det fina pepparkakshuset á emil och erika.
Och så idag efter att jag tränat på gymmet så satte jag iväg till elgiganten för att införskaffa en ny ipod nano. Och jag måste verkligen klaga på deras service, fick stå och vänta i 30 minuter(30 MINUTER!!!!!!!) för att få köpa en liten ipod, dom borde verkligen ha mer personal tillgänglig.

Så har jag varit på körskolan idag och påbörjat kursen för att få körkort idag, så nån dag efter den 28 mars så kommer jag förhoppningsvis ha körkort. Så då får ni se upp när jag glider runt på stan med lasse eller håkan på högsta volym, gärna med Erika i framsätet bredvid och någon polare med i baksätet.

Linda tipsade om min blogg på sin idag också, det är bra, för jag behöver verkligen fler läsare. Har nog cirka 5 läsare per dag i snitt, så det vore ju kul om det ökade.
Och därför tänkte jag tipsa om hennes blogg.

Jag vet att hon har en canon 400D som hon jämt och ständigt går runt och fångar fina saker på bild med, hon umgås mycket med sina vänner som verkar betyda väldigt mycket, hon spelar fotboll(jag vet inte i vilket lag), och så funderar hon över saker, såsom om det är den eller den pojkfamnen hon vill somna i.
Läs hennes blogg(som jag inte vet hur man länkar till) här är adressen http://lindaveronica.blogg.se/


Ny svart ipod

Mitt och Erikas otroligt fina pepparkakshus, vi är bäst!

Ikväll

Jag dricker varm glögg och mina glasögon blir alldeles immiga, liksom jag hugger i sten.
Jag har knappast lärt mig nått sen sist.

Veckans låt

Tjabba tjena hallå, verkar som att jag nu har lyckats upprätthålla min nya tradition i hela 2 veckor nu, blev en lite mer deppig låt än förra gången, och snart ska jag in till stan och ha ensemble a.
Mysigt.


Vi två 17 år(nästa vecka ska det fan bli nått annat än håkan)

Thunder road

Igår började det spelas julmusik här i huset, medans jag och Erika gjorde pepparkakshus.
Vilket jävla projekt det är att faktiskt få till 4 väggar och ett tak i pepparkaksdeg. Vad som var tänkt skulle ta drygt en timme blev ett niotillfem jobb, eller nästan. 3 timmar åtminstone.
Men det är klart, lite tid får man ju offra om det blir bra tänker ni, och nog fan blev det bäst!

På fredagen så befann vi oss i en vedeldad stuga tillsammans med Borg och Mört, det rykte in och var svinkallt till en början, men sen blev det faktiskt rätt mysigt. Kortspel och chipsätande liksom, och lite hembryggd öl som kanske inte blev någon succe, så vi stod och slog ut ett tiotal liter öl. Men det roliga med den var faktiskt att göra den i hemlighet och vara lite olagliga, det måste man vara innan man fyller 18 tycker jag. Annars kommer jag ju bli sedd som värsta tönten (; Och det vore ju fan så illa(nej jag skojjade, jag skiter i vad folk tkr om mig).

Nu har jag ett smallville avsnitt på nedladdning som jag ska ta och kolla igenom, det är typ så juligt det kan bli.
Så nu vill jag gärna ha massor med snö. Och massor med pengar, så att jag kan köpa fina julklappar till alla fina människor jag känner.

Såhära ser jag ut varje lördagsmorgon.

Och såhära ser Erika i stort sett alltid ut när jag ska ta kort på henne.

Glasögon.

Hej hallå, idag har jag mött världen redan halv 7, åt en rejäl grötfrukost, med minst lika mkt socker som gröt, och sedan styrde jag stegen mot bussen i det iskalla vintervädret som råder. Väl i skolan fick jag reda på att det ju faktiskt är MR dagarna nu i veckan, så självklart. Inga lektioner.

Så jag återvände hem, tack vare min farfar som så snällt kunde hämta mig, annars hade det blivit att vänta från 8 tills 12 bussen gick, vilket är rätt snart.
Så istället har jag åstadkommit en hel del, röjt i köket. Spelat gitarr och tagit en bild på mig själv i glasögon för en gångsskull. Men vet ni vad? Ego bilder är inte min starka sida. Blir förjävlig på varenda bild, förrutom en där jag blev jätte söt. Kolla själv (; haha!

Sett nån snyggare i glasögon idag? (; Nej juste.


Bjuder på kanske världens bästa version av en väldigt bra låt.

Snö snö snö.

Idag har det kommit snö, gud så underbart fint det var när man vaknade upp imorse.
Jag längtar verkligen efter mer snö, och jul. Det är ju typ den mysigaste tiden på året.

Tyvärr lär den smälta bort imorn, eftersom det ska vara plusgrader :/

Och du måste vara blind.

Hallå gott folk, för att hålla min blogg vid liv så har jag fått en idee.
Varje vecka så ska jag(trots mina bristande gitarr och sångkunskaper) lägga upp en ny video där jag gör en cover på någon låt.

Idag bjuder jag på En vän med en bil, men håkan hellström.
Ska försöka upperätthålla denhära traditionen då.


Ursäkta kass mobilkamera kvalitet. Men man hör iaf något. (;

Jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Hejsvejs gott folk.
Har nu fått reda på vart jag kommer spendera all tid fram till jul. Nämligen på praktik hos min gamla musiklärare. Förrutom måndag eftermiddar och fredagmornar för då kommer jag läsa Ensemble A. Det blir liksom i stort sett bara musik nu i slutet på terminen. Underbart säger jag bara.

Dagen har jag spenderat tillsammans med Danne största tiden, vi har promenerat, varit och gymmat och chillat på. Det var mycket trevligt.

Sen så har jag dessutom bakat, fast jag är inte riktigt säker på vad det heter. I kokboken så hette det radiokaka? Men jag vet inte om det säger någon så mycket. I alla fall så är det så att jag har fått en bok med massa goda och kladdiga recept av min mor, så jag tänkte att jag kan ta och försöka baka minst ett av dom varje vecka.

Och så har jag återupptagit mitt smallville nötande som jag var inne i för en period sen, nötte då säsong 6. Men nu har jag på bara några dagar hunnit till säsong 8 och har bara några avsnitt kvar där, av dom som kommit ut.

Eftersom jag och Danne varit på gymmet idag, och jag kände mig väldigt trött(men ändå full av energi?!) så har jag tagit och struntat i att träna något nu på kvällen utan städade istället hela övervåningen.
Så nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på lite Lars och Håkan innan jag kryper ner i min renbäddade säng i mitt nystädade rum och slår en pling till Erika.
Hejs!



.

Jag har verkligen blivit oerhört dålig på att blogga nuförtiden. Men liksom det kan ju inte hjälpas.
Så vi får väll se om jag inte tar och lägger ner den? Om jag nu inte kommer igång och börjar skriva lite mera snart.
Vi får se.

Come Out Of The Shade


Take a step and come out in the sun
I can tell its already begun
I’m helpless without your warming smile

All i want is you

You say you want
Diamonds on a ring of gold
You say you want
Your story to remain untold

But all the promises we make
From the cradle to the grave
When all I want is you

You say you'll give me
A highway with no one on it
Treasure just to look upon it
All the riches in the night

You say you'll give me
Eyes in a moon of blindness
A river in a time of dryness
A harbour in the tempest
But all the promises we make
From the cradle to the grave
When all I want is you

You say you want
Your love to work out right
To last with me through the night

You say you want
Diamonds on a ring of gold
Your story to remain untold
Your love not to grow cold

All the promises we break
From the cradle to the grave
When all I want is you

You...all I want is...
You...all I want is...
You...all I want is...
You...

Världens finaste!

utmanad

Utmanad av Linda(wäppling)

Regler;
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Eftersom jag inte känner till 7 andra bloggar så har jag ju inte några att utamana, men det kan inte hjälpas (=

Så här kommer då 7 saker om mig:

1. Jag är träningsnarkoman.
2. Smallville är den bästa tv serien som finns.
3. Min favorit dryck är Valios laktosfria mellanmjölk.
4. Jag kommer inte ens på 7 saker vilket tyder på att jag är en väldigt tråkig person.
5.
6. Jag kan äta hur stora mängder godis som helst, finns fan inget stopp.
7. Jag är starkt beroende av Lars Winnerbäck.

Har tyvärr inga att utmana, fan illa. :/

Godmorgon världen.

Vaknade för cirka 30 minuter sedan, kände att jag hade sovit alldeles för länge och klev upp för att äta frukost.
Kände mig dessutom grymt träningssugen, då jag faktiskt inte är förkyld idag, men det botade jag snabbt genom att trycka i mig 2 milkyway och 3 bounty så nu hatar jag mig själv lite för det faktiskt. Inte skönt att må illa liksom.
Så nu tänkte jag fan i mig försöka bestämma mig, vilket jag i och för sig försökt göra 100 gånger tidigare.
Men inget mera onyttigt längre, för jag missbrukar det ju bara tills jag mår illa.
Och det suger. Det var allt från mig. Hejsvejs!

Rationell, vi kanske ses ikväll

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

RSS 2.0